Patiënten

Kwaadaardige bloedziekten

Wij zijn een expertisecentrum voor de behandeling van patiënten met chronische lymfatische leukemie (CLL), non-Hodgkin lymfoom (NHL) en multipel myeloom (MM).

Onze specialisatie: CLL, Lymfoom en Myeloom

Door hechte samenwerking binnen het AMC, maar ook daarbuiten zijn wij steeds  op de hoogte van de laatste ontwikkelingen ten aanzien van het behandelen van onze patiënten. Ook initiëren en participeren wij in klinische studies naar CLL, Lymfoom en Myeloom, waarin innoverende nieuwe behandelmodaliteiten worden onderzocht. Dit betreft in de regel middelen die buiten  studieverband (nog) niet beschikbaar zijn. De kwaliteit van de zorg voor u als patiënt is bij ons topprioriteit.

Speciale website

Goede informatie over bovengenoemde ziektebeelden is erg belangrijk omdat het daarmee voor u mogelijk wordt mee te denken en te beslissen over diagnostiek en behandeling van uw ziekte. In samenwerking met collega hematologen en de Nederlandse Vereniging voor Hematologie (NVvH) hebben onze hematologen deze waardevolle informatie verzameld en bij elkaar op een speciale website gezet. (www.hematologienederland.nl).

Contact met LYMMCARE

Mocht u ondanks de uitgebreide informatie op bovengenoemde website vragen hebben over uw ziekte, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.